Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Auto Tegen Boom In Helchteren

Auto tegen boom in Helchteren

Overzicht

Op zaterdagmiddag is een auto tegen een boom gereden in Helchteren, provincie Limburg. Het ongeval gebeurde rond 4.30 uur op de Kazernelaan, de verbindingsweg tussen Houthalen-Oost en Nieuwe.

Details

Volgens getuigen reed de auto met hoge snelheid over de Kazernelaan toen het voertuig door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. De auto slipte over een grote afstand, doorboorde een omheining en kwam uiteindelijk op zijn dak tot stilstand tegen een boom.

De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en de bestuurder van de auto werd uit het wrak bevrijd. De bestuurder, een man van middelbare leeftijd, werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Zijn toestand is kritiek.

Onderzoek

De politie onderzoekt nog hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Er wordt onder meer rekening gehouden met snelheidsovertreding, alcohol- of drugsgebruik en technische mankementen aan de auto.

Het verkeer op de Kazernelaan werd tijdelijk stilgelegd voor de hulpverlening en het onderzoek. De politie adviseert weggebruikers om de omgeving te vermijden totdat het onderzoek is afgerond.


Komentar